Al Centre Optik t’ajudem a no perdre de vista el glaucoma

El glaucoma és una malaltia del nervi òptic que, si no es tracta, produeix un deteriorament irreversible en la visió que arriba a causar ceguesa. El glaucoma en etapes inicials no avisa, és a dir, el pacient no nota símptomes. Per aquest motiu és tan important detectar-lo a temps, ja que la visió perduda a causa d’aquesta malaltia no es pot recuperar.

Els principals factors de rics de la malaltia són: les persones amb la pressió de l’ull elevada, les persones majors de 60 anys i les persones amb historial familiar de glaucoma. Sol provocar la pèrdua de la visió lateral, altres vegades els pacients experimenten dificultats quan baixen escales o dificultats per veure obstacles situats als costats.

Amb la tecnologia del Centre Optik podem fer un bon control de la pressió intraocular i detectar amb antelació un possible glaucoma.

És una malaltia crònica que requereix un seguiment per a tota la vida a fi d’assegurar que la malaltia no progressa. Actualment representa la segona causa de ceguesa a tot el món.